Általános tudnivalók:

A Fiammante Webáruházban (továbbiakban: webáruház), kizárólag a http://www.sajoinvest.hu" webcímen keresztül lehet vásárolni.
A fenti címen keresztül történt rendelésleadással a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre a webáruház üzemeltetője (továbbiakban: Szolgáltató) és a rendelést leadó (továbbiakban: Megrendelő) között.

Szolgáltató adatai:

Szolgáltató neve: SAJÓ-INVEST Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 3561 Felsőzsolca, Toldi Miklós u 73.
Telephely: 3530 Miskolc, Rákóczi F utca 14. fszt.
Cégbíróság: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróság
Adószám: 11447957-2-05
Cégjegyzékszám: 05-09-005829

A megrendelés lépései:

  1. Megrendelő a rendelés adatait összesítő "Rendel" gomb megnyomásával elfogadja a szerződés feltételeit.
  2. A webáruház, a Megrendelő Szolgáltató megadott e-mail címre egy összesítő e-mailt küld, amely tartalmaza a megrendelés adatait. Ez még nem a megerősítő e-mail, így Szolgáltató ezzel még nem vállal kötelezettséget a megrendelés teljesítésére.
  3. Miután Szolgáltató megbizonyosodott róla, hogy a megrendelést teljesíteni tudja, egyeztetés céljából, felhívja Megrendelőt az Szolgáltatóa megadott telefonszámon. Ha a szám hibásnak bizonyul, vagy többszöri próbálkozásra sem sikerül elérnie Megrendelőt, akkor a megrendelés törlésre kerül.
  4. A telefonos egyeztetés után, Szolgáltató, Megrendelő részére megerősítő e-mailt küld, amely tartalmazza a megrendelés adatait, kiegészítve a telefonos egyeztetés során, esetleg felmerült további információkkal.
  5. Megrendelő, a megerősítő e-mailben írtakat, válaszüzenettel fogadja el. A válaszüzenet tartalmazza az eredeti üzenet szövegét, és bármilyen beleegyező kifejezést (pl.:"rendben van" "elfogadom" stb...) Ezzel jön létre a vásárlási szerződés.


Egyéb:

A webáruházban feltüntetett árak az áfát tartalmazzák.

A szerződéskötés nyelve: magyar.

A létrejövő szerződés távollévők között kötött szerződés, nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Szolgáltató nem iktatja és a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

Szállítási feltételek:

A megrendelt árut, Szolgáltató, alap esetben postai csomagként juttatja el, a Megrendelő Szolgáltató megadott szállítási címre. Ezért bruttó 1.200Ft- ot számláz Megrendelő részére.. Ettől eltérő szállítási mód, vagy akár személyes átvétel megbeszélésére, a telefonos egyeztetés során van lehetőség.


Fizetési módok:

A fizetés, alap esetben, postai utánvéttel történik, és a számla az áruval együtt érkezik. Ettől eltérő fizetési mód megbeszélésére, a telefonos egyeztetés során van lehetőség.


Adatvédelmi nyilatkozat:

Személyes adatok védelme:

Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Az adatokat harmadik személynek nem szolgáltatjuk ki.

Az Ön beleegyezése:

Ezt a website-ot használva ön elfogadja ezen adatvédelmi politika feltételeit és engedélyezi számunkra adatainak használatát az itt leírtak alapján

 

A megrendelő kötelessége:

Megrendelő tudomásul veszi, hogy rendelésének jóváhagyásával, jelen dokumentumban foglaltakat tudomásul veszi és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik. Megrendelő vállalja, hogy az Szolgáltatóa jóváhagyott rendelést tartalmazó küldemény átvételéről és kifizetéséről gondoskodik. Amennyiben a termék átadása-átvétele a Megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltséget Megrendelő megtéríti Szolgáltató számára.

 

Észrevételek és reklamációk a szállítmányokkal kapcsolatban

Amennyiben Ön bármi sérülést, eltérést tapasztalna, a szállítmányozó az Ön kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Az ilyen eseteket és bármi egyéb észrevételt (pl. eltérés a számlázott és a szállított tételek között, sértetlen csomagolásban sérült áru stb.) kérjük, jelezze felénk az áru átvételétől számított 48 órán belül az sajoinvest@t-email.hu e-mail címen vagy a +3630/653-9123 telefonszámon.

 

Vásárlástól való elállás:

Megrendelő az áru átvételét követő 8 munkanapon vagy 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben Szolgáltató köteles Megrendelő Szolgáltató kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

Írásban történő elállás esetén elegendő, ha Megrendelő az elállási nyilatkozatot elküldi Szolgáltatónak 8 munkanapon belül.

A csomagolás sérüléséből adódó, vagy nem rendeltetésszerű használatból eredő kárai megtérítését Szolgáltató követelheti Megrendelőtől.

 

Felelősség korlátozás:

Szolgáltató nem vonható felelősségre az általa üzemeltetett internetes áruházhoz való kapcsolódásért, semmilyen vis mayor kategóriába sorolható esetért, vagy olyan eseménnyel kapcsolatosan, ami nem áll az irányítása alatt.

 

Elérhetőségek a "Vevőszolgálat" menüpontban.

 

Bízunk benne, hogy áruházunk elnyerte tetszését és a továbbiakban törzsvásárlóink között üdvözölhetjük.